Kies MAXXT voor maximale impact

Maxxt

MAXXT staat voor communicatie en journalistiek met maximale impact. Creatief, empathisch, daadkrachtig, met een vleugje humor en uiterst flexibel. Twintig jaar ervaring in senior communicatiefuncties en een doeltreffende pen vormen een basis voor MAXXT, een allround bureau voor communicatiestrategieën en creatieve communicatieconcepten, commerciële en journalistieke teksten. 

Waarom werk je met MAXXT? 

In samenwerking met klanten stel ik communicatiestrategieën op die werken. Mijn communicatieconcepten en teksten brengen je bedrijf, je reputatie en je ideeën vooruit. Ze slaan een stevige brug naar je doelgroepen

Als communicatieprofessional zorg ik voor de vertaling van de bedrijfsdoelstellingen naar een passende communicatiestrategie en originele communicatieconcepten. Dit vertaal ik naar pakkende teksten. Ze dragen als het ware het DNA van je organisatie uit. De meest creatieve ideeën worden getoetst op praktische toepasbaarheid en relevantie. 

Als journalist ben ik een nieuwsgierige diepgaande onderzoeker met een neus voor nieuws en een scherpe pen die graag het maatschappelijke belang dient. 

Ik luister goed, leg snel verbanden, ben productief, flexibel, responsief en integer. Deadlines zijn voor mij heilig en het belang van de klant staat voorop.