Voor creatieve communicatie en betrouwbare uitvoering

Communicatie

Graag neem ik het initiatief om de klant te ontzorgen met communicatieoplossingen op maat. Vaak reiken ze verder dan de gestelde vragen. MAXXT kruipt graag in de huid van de opdrachtgever om ook zijn klant tevreden te stellen.

Jaarverslagen

MAXXT heeft ruime ervaring met complete productie van tekstuele content van geïntegreerde Jaarverlsagen: vanaf het bedenken van het thema, het creatieve concept en het opstellen van de inhoudsopgave tot de redactie en begeleiding van het certificeringstraject voor de duurzame verslaggeving conform de internationaal erkende richtlijnen van Global Reporting Initiatieve (GRI). Integrale en professionele verslaggeving gecombineerd met persoonlijke verhalen, interviews en projectpagina’s zowel on- als offline versterkt relatie met de relevante doelgroepen. 

 

 

Content creatie

Content creatie is maatwerk. In de content legt MAXXT zijn eigen ziel maar vooral de ziel van de organisatie. Hoe laat ik mijn klant uitblinken in zijn specifieke kracht en hoe raak ik positief de klant of de eindgebruiker van mijn opdrachtgever? Authentiek, gepassioneerd, met gepaste humor en lichtheid.

Creatieve contentconcepten

Goede storytelling stimuleert de dialoog en brengt in beweging.
Als communicatieprofessional zorg ik voor de creatieve contentconcepten en indien nodig voor de volledige tekstproductie. Denk daarbij aan onder andere de Strategie Specials voor bouwbedrijven, commerciële edities en business development uitgaven, communicatiestrategie voor een uitgeverij en een coachingsbureau. Ook schrijf ik commerciële teksten en diverse artikelen voor corporate magazines en personeelskranten, brochures, editorials en speeches voor hogere echelons.

 

Interviews

Als ervaren interviewer ben ik ergens bij mijn tweehonderdste interview de tel kwijt. De ‘interview-kick’ van dit dankbare genre ervaar ik elke keer opnieuw. Ik heb diverse interviews gemaakt voor verschillende organisaties.