Kies MAXXT voor maximale impact

Communicatie

Graag neem ik het initiatief om de klant te ontzorgen met communicatieoplossingen op maat. Vaak reiken ze verder dan de gestelde vragen. MAXXT kruipt graag in de huid van de opdrachtgever om ook zijn klant tevreden te stellen

 

Jaarverslagen

MAXXT heeft ruime ervaring met complete productie van tekstuele content van geïntegreerde Jaarverlsagen: vanaf het bedenken van het thema, het creatieve concept en het opstellen van de inhoudsopgave tot de redactie en begeleiding van het certificeringstraject voor de duurzame verslaggeving conform de internationaal erkende richtlijnen van Global Reporting Initiatieve (GRI). Integrale en professionele verslaggeving gecombineerd met persoonlijke verhalen, interviews en projectpagina’s zowel on- als offline versterkt relatie met de relevante doelgroepen. Voor meer informatie: www.transparantiebenchmark.nl en www.gri.com. 

Voor Mourik heb ik acht Jaarverslagen grotendeels geschreven, als contentmanager gecoördineerd en de certificering door Deloitte begeleid volgens de MVO-normen (GRI-richtlijnen). 

https://www.mourik.com/view?id=1029&display=1  
https://www.mourik.com/publicaties/mourikjaarbeeld 

Teksten schrijven en redigeren

Betere copywriting is maatwerk. In de teksten legt MAXXT niet alleen zijn eigen ziel maar vooral de ziel van de organisatie. Hoe laat ik mijn klant uitblinken in zijn specifieke kracht en hoe raak ik positief de klant of de eindgebruiker van mijn opdrachtgever? Authentiek, gepassioneerd, met gepaste humor en lichtheid.  

Goede storytelling stimuleert de dialoog en brengt in beweging.

bedrijfsjournalist heb ik het creatieve contentconcept en de complete tekstproductie de Strategie Special voor mijn rekening genomen. Ook schrijf ik diverse artikelen voor corporate magazines, editorials, speeches voor hogere echelons, brochures en personeelskranten 


 

See Maurik

Als ervaren interviewer ben ik ergens bij mijn negentigste interview de tel kwijt. De ‘interview-kick’ van dit dankbare genre ervaar ik elke keer opnieuw. Ik heb diverse interviews gemaakt voor onder ander Mourik waar ik als senior communicatieadviseur werkte.